Enterprise websolutions logo
Mindtreatz

Web development

Met meer dan 14 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, webshops en maatwerk applicaties heeft u aan ons een betrouwbare partner op het gebied van web development. Wij specialiseren ons niet in een vaste techniek, wij kijken naar uw wensen en behoeften en kijken vervolgens welke techniek daar het beste bij past.

Wij ontwikkelen van begin tot eind, of zijn er waar u ons nodig heeft

Voordat u begint met een online applicatie dient u zich goed te informeren door een expert. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden, de doorlooptijd en de kosten.

We beginnen met een globale indeling voor we starten met het design. We bepalen eerst het doel zonder ons af te leiden door wat mooi is.

We maken een ontwerp gebaseerd op uw huisstijl zonder het doel te verliezen, namelijk de bezoeker aan te sporen tot actie.

We ontwikkelen uw online applicatie op basis van de nieuwste technieken op een platform dat voor u het meest geschikt is.

De applicatie wordt door ons getest alvorens we de applicatie opleveren. U mag er vanuit gaan dat het werkt wanneer we het aan u laten zien.

Snelheid is een belangrijke factor, ook voor Google. Bij het ontwikkelen houden we hier rekening mee. Heeft u een trage website? dan kunt u deze ook bij ons sneller laten maken.

Een online applicatie zonder marketing is als een winkel zonder weg daarnaartoe. We helpen je graag bouwen aan een netwerk waardoor de applicatie gevonden wordt.

Een online applicatie heeft onderhoud nodig. Met een vast bedrag weet u waar u aan toe bent. Liever per keer betalen? Dan adviseren wij u over de aanbevolen stappen.

U kunt bij ons terecht voor:

Webshops

We hebben ervaring met Woocommerce, Magento en Shopify maar ook met multisites en maatwerk applicaties.

Bedrijfswebsites

Niet alleen een online visitekaartje van uw bedrijf, maar een website die voor u werkt en goed gevonden wordt in Google.

Bookingwebsites

Voor het genereren van boekingen voor uw eigen bedrijf of boekingen bij derden.

Maatwerk

Wij hebben ervaring in maatwerk applicaties en kunnen voor uw bedrijf een applicatie bouwen die geheel aan uw wensen voldoet.

Affiliate sites

Online inkomsten genereren door voor anderen te verkopen. Wel inkomsten geen verantwoordelijkheden.

CRM systemen

Uw klantbeheer overzichtelijk ontworpen. Met alleen functies die u nodig heeft, zo blijft het overzichtelijk.,

Portfolio

What we do is what determines us

Aanvraag webdevelopment

Met het invullen van dit formulier starten wij direct met uw aanvraag. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.