Enterprise websolutions logo
Mindtreatz

Online marketing

De online marketing van Enterprise Websolutions richt zich met name op het technische gedeelte daarvan. De structuur, indeling, code, de snelheid en de optimalisatie van de website. Wanneer dit in orde is, kunnen we ook helpen om uw online netwerk te verbreden door middel van gerichte linkbuilding op voor u waardevolle websites.

We helpen je graag om de online zichtbaarheid van je bedrijf te verbeteren.

Online marketing begint bij een goede website. De prestaties van uw website dragen mee aan het online succes van uw organisatie. Niet alleen uw teksten moeten geoptimaliseerd worden, de snelheid van de website is ook van belang.

In 4 stappen naar meer online zichtbaarheid

1

Seo strategie

Een goed geoptimalisserde website begint met een strategie. Hierbij wordt met name bekeken hoe de structuur van de website eruit gaat zien en de indeling. Een verkeerde woordkeuze kan u duizenden bezoekers per maand schelen.

2

Seo optimalisatie

Elke pagina binnen de website moet worden geoptimaliseerd voor Google. Wij kunnen dit voor u doen, maar we geven ook graag de handvaten hoe u dit zelf kunt doen tijdens het toevoegen van pagina's en/of producten.

3

Speed optimalisatie

Hoe sneller hoe beter! Snelheid is voor Google een belangrijke factor in de ranking. Om een goede snelheid te krijgen moeten er aanpassingen worden gedaan aan de code, afbeeldingen en server.

4

Linkbuilding

Netwerken brengt u niet alleen in uw eigen leven verder, ook voor uw site is dit van belang. Wanneer u populair bent bij andere websites, bent u dat ook voor Google. We adviseren u graag en maken een linkbuilding plan op maat.

SEO check

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van SEO? 

Vul onderstaand formulier en we nemen vrijblijvend contact met u op over de mogelijkheden.