Enterprise websolutions logo
IT consultancy (1)

IT Consultancy

Laat u goed adviseren over een volgende online stap voor uw bedrijf. We kunnen u adviseren over uw huidige website, een start-up of helpen bij de keuze voor een platform. Dit kan zonder onze overige diensten af te nemen, u heeft aan ons een onafhankelijke en betrouwbare partner.

Waarom IT consultancy?

EW icon

Een frisse blik

Omdat u zelf dagelijks bezig bent met uw bedrijf, is het fijn om er af en toe iemand bij te betrekken die vanaf de zijlijn met u mee kijkt. Wij hebben de juiste kennis om u advies te geven. Na een IT consult heb je weer nieuwe ideeën of verbeterpunten om een volgende stap te zetten.

EW icon

Software bepalen

Twijfelt u tussen Magento of Shopify? Tussen maatwerk of een standaard aplicatie? Wij kunnen u adviseren wat voor uw situatie de beste keuze is. We kijken onder andere naar doorlooptijd, kosten, snelheid, hosting en toekomstig onderhoud. Op deze manier voorkomt u slechte keuzes.

EW icon

Offerte Check

Heeft u een aanbod van een of meerdere partijen, maar heeft u geen idee of deze compleet zijn, wat u ervoor krijgt en of het een goede keuze is? Wij kijken graag met u mee. Een IT project op voorhand goed uitwerken is van groot belang om het te laten slagen.

EW icon

Structuur

Wanneer u een grote website, webshop of applicatie heeft, kan het voorkomen dat er door de jaren heen een onoverzichtelijke structuur is ontstaan. Met teveel menu’s, categorieën en functionaliteiten. Less is key, we kijken graag met u mee naar wat er verbeterd kan worden.

Uw IT consultant

Hanneke van Mackelenbergh

Hanneke van Mackelenbergh is een IT entrepreneur in hart en nieren. Al meer dan 15 jaar begeleid ze grote en kleine IT projecten. Ze heeft een brede kennis over alles wat met IT te maken heeft;  techniek, design, structuur, code optimalisatie en SEO.

Als projectmanager heeft ze zowat met elke techniek een applicatie gebouwd. Hierdoor kan ze u een gedegen advies geven over de verschillende technieken. 

Haar ruime netwerk van gespecialiseerde ontwikkelaars zorgt ervoor dat ze elke vraag op het gebied van IT voor u kan beantwoorden. 

Boek direct een IT Consult

IT Consult

€ 125,-

  • Binnen één week in te plannen
  • Staat voor 1 uur online advies
  • Kan zowel via zoom, bellen of bestaan uit online werkzaamheden.

IT Mentorship

€ 1250,-

  • Gedurende 1 jaar elke maand een IT consult 
  • Staat voor 1 uur online advies per maand
  • Kan zowel via zoom, bellen of bestaan uit online werkzaamheden.

IT Consultancy aanvraag

Met het invullen van dit formulier starten wij direct met uw aanvraag. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.